x تبلیغات
بازاریابی آنلاین

دیجیتال مارکتینگ چیست و چه کاربردی دارد؟

 

دیجیتال مارکتینگ چیست؟
اصطلاح بازاریابی دیجیتال به استفاده از کانال های دیجیتال در آژانس بازاریابی دیجیتال اصفهان برای بازاریابی محصولات و خدمات به مصرف کنندگان اشاره دارد. این نوع بازاریابی شامل استفاده از وب سایت ها، دستگاه های تلفن همراه، رسانه های اجتماعی، موتورهای جستجو و سایر کانال های مشابه است. بازاریابی دیجیتال با ظهور اینترنت در دهه 1990 رایج شد.

بازاریابی دیجیتال شامل برخی از اصول مشابه با بازاریابی سنتی است و اغلب به عنوان یک راه اضافی برای شرکت ها در نظر گرفته می شود تا به مشتریان نزدیک شوند و رفتار آنها را درک کنند. شرکت ها اغلب تکنیک های بازاریابی سنتی و دیجیتال را در استراتژی های خود ترکیب می کنند. اما بازاریابی دیجیتال با مجموعه ای از چالش ها، از جمله سوگیری ضمنی همراه است.

 

اقلام کلیدی
بازاریابی دیجیتال شامل بازاریابی برای مصرف کنندگان از طریق کانال های دیجیتال، از جمله وب سایت ها، دستگاه های تلفن همراه و پلت فرم های رسانه های اجتماعی است.
این شکل از بازاریابی با بازاریابی اینترنتی که منحصراً در وب سایت ها انجام می شود متفاوت است.
بازاریابی دیجیتال به جذب مشتری از طریق ایمیل، بازاریابی محتوا، پلت فرم های جستجو، رسانه های اجتماعی و موارد دیگر مربوط می شود.
یکی از بزرگ‌ترین چالش‌هایی که بازاریابان دیجیتال با آن روبرو هستند این است که چگونه خود را در دنیایی که بیش از حد از تبلیغات دیجیتال مارکتینگ اشباع شده است متمایز کنند.
بازاریابی دیجیتال با چالش های مختلفی از جمله سوگیری ضمنی همراه است.
1:40
شاخص های کلیدی عملکرد (KPI)
بازاریابی دیجیتال چگونه کار می کند
بازاریابی به فعالیت هایی اطلاق می شود که یک شرکت برای تبلیغ محصولات و خدمات خود و بهبود سهم بازار خود از آنها استفاده می کند. برای موفقیت، به ترکیبی از هوش تبلیغاتی، فروش، و توانایی تحویل کالا به کاربران نهایی نیاز دارد. افراد حرفه ای که به عنوان بازاریاب شناخته می شوند، این وظایف را یا به صورت داخلی در شرکت ها یا خارج از شرکت های بازاریابی انجام می دهند.


شرکت ها به طور سنتی بر بازاریابی از طریق چاپ، تلویزیون و رادیو متمرکز بودند. اگرچه این گزینه ها هنوز وجود دارند، اینترنت منجر به تغییر در نحوه دسترسی شرکت ها به مصرف کنندگان شد. در اینجا بود که بازاریابی دیجیتال وارد عمل شد. این شکل از بازاریابی شامل استفاده از وب‌سایت‌ها، رسانه‌های اجتماعی، موتورهای جستجو و اپلیکیشن‌ها می‌شود – هر چیزی که بازاریابی را با بازخورد مشتری یا تعامل دو طرفه بین شرکت و مشتریانش در بر می‌گیرد.

فن آوری ها و روندهای جدید شرکت ها را مجبور به تغییر استراتژی های بازاریابی خود کرد. ایمیل به یک ابزار بازاریابی محبوب در روزهای اولیه بازاریابی دیجیتال تبدیل شد. سپس، تمرکز بر روی موتورهای جستجو مانند نت اسکیپ معطوف شد، که به کسب و کارها اجازه می داد تا آیتم ها و کلمات کلیدی را برچسب گذاری کنند تا مورد توجه قرار گیرند. توسعه سایت‌هایی مانند فیس‌بوک این امکان را برای شرکت‌ها فراهم کرد تا داده‌ها را ردیابی کنند و گرایش‌های مصرف‌کننده را تامین کنند.

گوشی‌های هوشمند و سایر دستگاه‌های دیجیتال اکنون کار شرکت‌ها را برای بازاریابی خود و محصولات و خدماتشان برای مصرف‌کنندگان آسان‌تر می‌کنند. مطالعات نشان می دهد که مردم ترجیح می دهند از تلفن های خود برای آنلاین شدن استفاده کنند. در واقع، طبق مطالعه مرکز تحقیقات پیو، بیش از 75 درصد از بزرگسالان آمریکایی معمولاً با استفاده از تلفن های خود خرید می کنند.
1

بازاریابی دیجیتال می تواند تعاملی باشد و اغلب برای هدف قرار دادن بخش های خاصی از پایگاه مشتری استفاده می شود.
منابع و گیرنده ها
معمولاً به تبلیغ‌کنندگان به عنوان منبع اشاره می‌شود، در حالی که دریافت‌کنندگان تبلیغات هدف گیرنده هستند. منابع اغلب گیرنده های بسیار خاص و کاملاً مشخص را هدف قرار می دهند، همانطور که مک دونالد با کارگران شیفت کاری و مسافران انجام داد.

این شرکت از تبلیغات دیجیتال استفاده می کرد زیرا می دانست این افراد از دستگاه های دیجیتال استفاده می کنند و بخش بزرگی از کسب و کار اواخر شب خود را تشکیل می دهند. مک دونالد آنها را تشویق کرد تا برنامه رستوران یاب را دانلود کنند و آنها را با تبلیغاتی که در دستگاه های باجه خودکار (ATM)، پمپ بنزین ها و وب سایت هایی که مشتریانش به آنها مراجعه می کنند، قرار داده اند، هدف قرار دهد.
انواع کانال های دیجیتال مارکتینگ
همانطور که در بالا ذکر شد، بازاریابی به طور سنتی از طریق چاپ (روزنامه ها و مجلات) و تبلیغات پخش (تلویزیون و رادیو) انجام می شد. این کانال ها هنوز هم وجود دارند و امروزه مورد استفاده قرار می گیرند. کانال های دیجیتال مارکتینگ تکامل یافته اند و همچنان ادامه دارند. در زیر هشت مورد از رایج‌ترین راه‌های دیجیتالی وجود دارد که شرکت‌ها می‌توانند برای تقویت تلاش‌های بازاریابی خود انتخاب کنند. به خاطر داشته باشید که برخی از شرکت ها ممکن است از چندین کانال در تلاش خود استفاده کنند.

بازاریابی وب سایت
یک وب سایت مرکز تمام فعالیت های بازاریابی دیجیتال است. این کانال به تنهایی یک کانال بسیار قدرتمند است، اما همچنین رسانه مورد نیاز برای اجرای انواع کمپین های بازاریابی آنلاین است. یک وب سایت باید یک برند، محصول و خدمات را به شیوه ای واضح و به یاد ماندنی نشان دهد. باید سریع، سازگار با موبایل و استفاده آسان باشد.

تبلیغات پرداخت به ازای هر کلیک
تبلیغات پرداخت به ازای کلیک (PPC) بازاریابان را قادر می سازد تا از طریق تبلیغات پولی به کاربران اینترنت در تعدادی از پلتفرم های دیجیتال دسترسی پیدا کنند. بازاریابان می توانند کمپین های PPC را در گوگل، بینگ، لینکدین، توییتر، پینترست و فیس بوک راه اندازی کنند و تبلیغات خود را به افرادی که در جستجوی عبارات مرتبط با محصولات یا خدمات هستند، نشان دهند.

این کمپین ها می توانند کاربران را بر اساس ویژگی های جمعیت شناختی آنها (مانند سن یا جنسیت) تقسیم بندی کنند یا حتی علایق یا مکان خاص آنها را هدف قرار دهند. محبوب ترین پلتفرم ها برای PPC تبلیغات گوگل و فیس بوک هستند.

بازاریابی محتوا
هدف بازاریابی محتوا دستیابی به مشتریان بالقوه از طریق استفاده از محتوای مورد علاقه آنهاست. محتوا معمولاً در یک وب سایت منتشر می شود و سپس از طریق رسانه های اجتماعی، بازاریابی ایمیلی، بهینه سازی موتورهای جستجو یا حتی کمپین های پرداخت به ازای کلیک تبلیغ می شود. ابزارهای بازاریابی محتوا شامل وبلاگ ها، کتاب های الکترونیکی، دوره های آنلاین، اینفوگرافیک ها، پادکست ها و وبینارها است.

بازاریابی ایمیلی
بازاریابی ایمیلی هنوز هم یکی از موثرترین کانال های بازاریابی دیجیتال است. بسیاری از افراد ایمیل مارکتینگ را با پیام های ایمیل اسپم اشتباه می گیرند، اما بازاریابی ایمیلی این نیست. این نوع بازاریابی به شرکت ها اجازه می دهد تا به مشتریان بالقوه و هر فرد دیگری که به برندها و محصولات آنها علاقه مند است دسترسی پیدا کنند.

بسیاری از بازاریابان دیجیتال از سایر کانال های بازاریابی دیجیتال برای افزودن سرنخ به لیست ایمیل خود استفاده می کنند. سپس، با استفاده از ایمیل مارکتینگ، قیف های جذب مشتری ایجاد می کنند تا آن سرنخ ها را به مشتری تبدیل کنند.

بازاریابی از طریق رسانه های اجتماعی
اهداف اولیه کمپین بازاریابی رسانه های اجتماعی ایجاد آگاهی از برند و ایجاد اعتماد اجتماعی است. همانطور که در بازاریابی رسانه های اجتماعی عمیق تر می شوید، می توانید از آن برای به دست آوردن سرنخ و به عنوان یک کانال بازاریابی یا فروش مستقیم استفاده کنید. پست ها و توییت های تبلیغاتی دو نمونه از بازاریابی رسانه های اجتماعی هستند.

بازاریابی وابسته
بازاریابی وابسته یکی از قدیمی ترین شکل های بازاریابی است و اینترنت جان تازه ای به آن بخشیده است. با بازاریابی وابسته، اینفلوئنسرها محصولات دیگران را تبلیغ می کنند و هر بار که فروش انجام می شود یا سرنخ معرفی می شود، کمیسیون دریافت می کنند. بسیاری از شرکت های معروف از جمله آمازون برنامه های وابسته دارند که میلیون ها دلار در ماه به وب سایت هایی که محصولات خود را می فروشند پرداخت می کنند.

بازاریابی ویدئویی
یوتیوب یکی از محبوب ترین موتورهای جستجو در جهان است. بسیاری از کاربران اینترنت قبل از تصمیم گیری برای خرید، برای یادگیری چیزی، خواندن نظر یا فقط برای استراحت به YouTube مراجعه می کنند.

بازاریابان می توانند از هر یک از چندین پلتفرم بازاریابی ویدیویی، از جمله ویدیوهای فیس بوک، اینستاگرام و تیک تاک برای اجرای کمپین بازاریابی ویدیویی استفاده کنند. شرکت‌ها بیشترین موفقیت را در ویدیو با ادغام آن با سئو، بازاریابی محتوا و کمپین‌های بازاریابی رسانه‌های اجتماعی گسترده‌تر پیدا می‌کنند.

پیام کوتاه
شرکت‌ها و سازمان‌های غیرانتفاعی نیز از پیام‌های متنی (به طور رسمی به عنوان پیام کوتاه یا سرویس پیام کوتاه شناخته می‌شوند) برای ارسال اطلاعات در مورد آخرین تبلیغات خود یا ارائه فرصت‌هایی به مشتریان مشتاق استفاده می‌کنند. نامزدهای سیاسی کاندیدای انتخابات نیز از کمپین های پیامکی برای انتشار اطلاعات مثبت در مورد پلتفرم های خود استفاده می کنند. با پیشرفت تکنولوژی، بسیاری از کمپین‌های ارسال متن به مشتریان نیز به مشتریان اجازه می‌دهند که مستقیماً از طریق یک پیام متنی ساده پرداخت کنند یا به آنها بدهند.

بازاریابی اینترنتی با بازاریابی دیجیتال متفاوت است. بازاریابی اینترنتی تبلیغاتی است که صرفاً در اینترنت انجام می شود، در حالی که بازاریابی دیجیتال می تواند از طریق دستگاه های تلفن همراه، در سکوی مترو، در یک بازی ویدیویی یا از طریق یک برنامه تلفن هوشمند انجام شود.

شاخص های کلیدی عملکرد در بازاریابی دیجیتال
نکته کلیدی که باید به خاطر داشته باشید این است که بازاریابان دیجیتال از شاخص های کلیدی عملکرد درست مانند بازاریابان سنتی استفاده می کنند. روش های قابل سنجشی هستند که شرکت ها می توانند عملکرد بلندمدت بازاریابی را اندازه گیری کرده و تلاش های خود را با رقابت خود مقایسه کنند. حوزه های اندازه گیری شامل استراتژی های شرکت، اهداف و دستاوردهای مالی، فعالیت های عملیاتی و حتی کمپین های بازاریابی است.

در زیر برخی از بازاریابان می‌توانند برای کمک به شرکت‌ها در دستیابی به اهداف خود استفاده کنند، آمده است:

مقالات وبلاگ: بازاریابان می توانند از این برای تعیین تعداد دفعات انتشار پست های وبلاگ در هر ماه توسط یک شرکت استفاده کنند.
نرخ کلیک: شرکت ها می توانند از این برای تعیین تعداد کلیک برای توزیع ایمیل استفاده کنند. این شامل تعداد افرادی است که یک ایمیل را باز می کنند و برای تکمیل فروش روی پیوند کلیک می کنند.
نرخ تبدیل: این معیار بر برنامه های تبلیغاتی فراخوان تمرکز دارد. این برنامه ها از مصرف کنندگان می خواهند که اقدامات خاصی مانند خرید یک محصول یا خدمات را قبل از پایان دوره تبلیغاتی انجام دهند. شرکت ها می توانند نرخ تبدیل را با تقسیم مشارکت های موفق بر تعداد کل درخواست های انجام شده تعیین کنند.
ترافیک در رسانه های اجتماعی: این تعداد افراد با نمایه های رسانه های اجتماعی شرکت ها تعامل دارند. این شامل لایک، دنبال کردن، بازدید، اشتراک‌گذاری و/یا سایر اقدامات قابل اندازه‌گیری است.
ترافیک وب سایت: بازاریابان می توانند از این معیار برای ردیابی تعداد افرادی که از وب سایت یک شرکت بازدید می کنند استفاده کنند. مدیریت شرکت می تواند از این اطلاعات برای درک اینکه آیا طراحی و ساختار سایت به فروش کمک می کند یا خیر استفاده کند.
sanyarmedia.com

مخاطبان شرکت دیجیتال مارکتینگ چه کسانی هستند

 بسته به چیزی که می فروشید، مخاطبان هدف شرکت دیجیتال مارکتینگ اصفهان شما ممکن است خاص یا گسترده تر باشند. به عنوان مثال، اگر شما فروشنده کفش بودید، مخاطبان هدف شما گسترده بود، زیرا مردان، زنان و کودکان همگی کفش می پوشند. از سوی دیگر، شاید شما به طور خاص کفش های دویدن با عملکرد بالا را بفروشید. در این صورت، مخاطبان مورد نظر شما، ورزشکاران نخبه بین سنین 20 تا 40 سال خواهند بود که به دویدن ابراز علاقه کرده اند یا در یک ماراتن شرکت کرده اند. در هر صورت، مهم است که مخاطبان هدف خود را تعریف و تقسیم بندی کنید تا پیام های خلاقانه ای را که با آنها طنین انداز می شود، مشخص کنید و کانال هایی را که آنها ترجیح می دهند مشخص کنید.

نمونه هایی از یک مخاطب هدف
 
مخاطبان هدف آژانس مدیا شما حول گروه خاصی از افراد متمرکز می شوند. این افراد می توانند مرد، زن، نوجوان یا کودک باشند. آنها عموماً علایق مشترکی مانند خواندن، دویدن یا فوتبال دارند. پرسوناها می‌توانند به تبلیغ‌کنندگان کمک کنند تا عناوین مجلات یا انتشارات صنعتی مرتبط را بررسی کنند.
مزایای شناخت مخاطب هدف
به عنوان یک بازاریاب، درک مخاطبان هدف بازاریابی شما حیاتی است. این اطلاعات هر طرح و استراتژی بازاریابی را که اجرا می‌کنید مشخص می‌کند. پخش یک تبلیغ در طول Super Bowl ممکن است راهی عالی برای دیده شدن توسط افراد زیادی به نظر برسد، اما همچنین گران است. علاوه بر این، تنها یک چهارم بینندگان واقعاً به محصول شما علاقه مند هستند. دانستن اینکه مخاطب هدف شما یک نشریه خاص را می‌خواند یا نمایش خاصی را تماشا می‌کند به این معنی است که تبلیغات شما توسط افراد کمتری، اما افراد مناسب دیده می‌شود. برای مثال اگر کفش‌های دویدن می‌فروشید، تبلیغات در مجلات دویدن ممکن است مناسب‌تر برای مخاطبان هدف شما باشد. انتخاب رسانه مناسب برای دستیابی به ROI بازاریابی در تلاش‌های شما ضروری است.
 
علاوه بر افزایش ROI، درک بازار هدف به شما امکان می دهد روابط برقرار کنید و با مصرف کنندگان ارتباط بهتری برقرار کنید. می‌توانید خلاقیتی ایجاد کنید که با شخصیت‌های خاصی صحبت می‌کند، و مارک‌هایی را توسعه دهید که با علایق و ارزش‌های کسانی که احتمال خرید محصول را دارند، مطابقت داشته باشد. این امر به ویژه در زمانی که مصرف کنندگان انتظار دارند هر تبلیغی شخصی و هدفمند باشد بسیار مهم است. در واقع، 80
 
 درصد از مصرف‌کنندگان می‌گویند که به احتمال زیاد با برندی تجارت می‌کنند که تعاملات شخصی‌شده را ارائه می‌دهد
مخاطبان هدف را می توان بیشتر به دسته هایی تقسیم کرد که مرجع، هدف، مکان، علایق و موارد دیگر هستند. بیایید نگاهی به نمونه هایی از راه هایی بیندازیم که می توانید مخاطبان هدف خود را تقسیم کنید:
 
علاقه
گروه ها را بر اساس علایق مختلفشان از جمله سرگرمی ها و ترجیحات سرگرمی جدا کنید. این می‌تواند به شما کمک کند تا پیام‌هایی مبتنی بر داده و بسیار شخصی‌سازی کنید که به شما امکان می‌دهد به روش‌های معناداری با مخاطبان خود ارتباط برقرار کنید که می‌تواند به افزایش وفاداری به برند کمک کند.
 
قصد خرید
گروهی از افراد را تعریف کنید که به دنبال یک محصول خاص مانند یک سیستم سرگرمی یا ماشین جدید هستند. این به شما کمک می‌کند تا نکات دردناک مخاطبان خود را درک کنید تا بتوانید پیام‌هایی متناسب با نیازهای آنها ایجاد کنید.
 
خرده فرهنگ ها
خرده فرهنگ‌ها به گروه‌هایی از مردم اطلاق می‌شود که تجربه مشترکی مانند ژانرهای موسیقی یا طرفداران سرگرمی دارند. با درک برخی از انگیزه های مخاطب هدف خود، بهتر می توانید درک کنید که می خواهید با چه کسی ارتباط برقرار کنید..

 

 

 

 

صفحه قبل 1 صفحه بعد